Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Páraelszívó

AZ  Elica páraelszívók márkáról:

Az 1970-ben Ermanno Casoli által alapított vállalatcsoport Fabriano-ban található olaszországi központjával, 6 európai és 3 tengeren túli gyárával, több mint 3000 dolgozójával Európa legnagyobb, és világviszonylatban is megkerülhetetlen szereplője a páraelszívók piacának. Az Elica elszívói a „Made in Italy” fémjelzésükkel és valódi tökéletességükkel testesítik meg az otthon családias hangulatát.

Az Elica páraelszívók között megtalálhatók a falra szerelhető, sarok, a szekrénybe építhető, a függesztett, a sziget és a szabadon álló páraelszívók széles választéka. A legtöbb típus több beépítési móddal is kapható, illetve a hasznos kiegészítőknek köszönhetően több – légkivezetéses vagy keringetéses – üzemmódban is működtethető. Számos típus külső motoros változattal is rendelkezik. Az Elica elszívóit – a folyamatos innovációnak, technológiai, ergonómiai fejlesztéseknek köszönhetően – az elmúlt közel 40 évben 53 millió család választotta világszerte.

Figyelem: Minden Elcia páraelszívót INGYEN szállítunk ki Önnek, fizetni csak átvételkor a futárnak kell!

A termékek újak, original csomagolsában, azért kerülnek a bolti ár töredékébe, mert egy raktárkészlet felvásárlásból származnak, így később biztosan nem lesz több belőlük, ezen az áron!

Az olasz gyártó weboldala: www.elica.com/HU-hu

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft